Hajduk pobijedio Bobotu i zadržao 5. mjesto

09.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 16072

U teškoj utakmici bez previše prilika s obje strane pakrački je Hajduk danas na domaćem terenu ostvario minimalnu pobjedu od 1:0 protiv ekipe Bobote Agrar. Ovom su pobjedom Hajdukovci zadržali 5. mjesto na tablici 4. HNL istok, no trener Slavko Vuić kaže da više i ne prati tablicu.

- Ostali smo bez dosta igrača uglavnom zbog ozljeda i sad više odrađujemo, gledamo kako da to prvenstvo privedemo kraju pa da onda vidimo što ćemo i kako ćemo se organizirati. Danas sam ja morao igrati zadnjih 10 minuta, onda znate da to nije dobro. Međutim, ova je utakmica bila posebna iz više razloga. Čestitam svojim igračima na borbenosti. Za razliku od srijede i polufinala kupa, ovo je bilo kao nebo i zemlja - rekao nam je Vuić.

- Imali smo samo tri prilike, od kojih smo jednu iskoristili. Ivica Šugić je zabio iz protunapada. Međutim, ni oni nisu imali puno prilika, tako da smo zasluženo pobijedili - zaključuje trener Hajduka.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI