Grad je prije tri godine obećao nogostup u Zagrebačkoj

Zagrebačka ulica velikim dijelom uopće nema nogostupa
(FOTO: Mario Nakić)

28.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5184

U redakciju 034portala javila se čitateljica, stanovnica Zagrebačke ulice. Kao i drugi stanovnici ove ulice u drugoj gradskoj zoni, nezadovoljna je lošim sustavom odvodnje oborinskih voda. Još je veća opasnost nedostatak nogostupa u većem dijelu ulice s jedne strane ceste, što je čini opasnom za pješake.

Čitateljica je pisala u Grad Požegu i slala zahtjev da se riješe njihovi problemi još prije četiri godine. Osam mjeseci nakon upita Jasminka Vodinelić, pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Grada Požege joj je odgovorila kako je njen zahtjev opravdan, ali da Grad nema proračunska sredstva predviđena za nogostup u 2008. godini. No, problem će biti riješen tijekom iduće četiri godine, odgovorila je Vodinelić tada. Pogledajte odgovor ovdje:




Čitateljica je stoga, sukladno obećanju iz Grada, u veljači ove godine ponovno poslala dopis. Ovaj put podsjeća na obećanje otprije tri godine te kako se još ne spominje realizacija. Pogledajte ovdje:




Iz Grada Požege do danas nije dobila odgovor na ovaj upit iz veljače. Pokušali smo doći do komentara nadležnih, no u Uredu gradonačelnika se nitko ne javlja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI