Moli za pomoć: ¨Požar mi je uništio pola kuće. Trebam materijal ili novac za obnovu¨

Jela Marić pokazuje posljedice nedavnog požara
(FOTO: Josip Marković)

17.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 11391

U redakciju 034portala javila se Jela Marić iz Vetova koja je nedavno pretrpjela požar na kući u kojoj živi sama. Vatra na dimnjaku izbila je na Uskrsni ponedjeljak i proširila se na krovište i prostorije u unutrašnjosti. Vatrogasci su uspjeli spasiti da ne izgori cijela kuća, ali šteta je velika.

- Spavaću sobu sam kompletnu morala iseliti, sve je uništeno. Strop je probijen i otpada na više mjesta. Spavam na kauču u kuhinji. Pomogli su mi susjedi koliko su mogli, ali to će se sve morati ponovno graditi. Trebam materijal, grede za strop, trebam elemente u kupaonici koja je također uništena - rekla nam je Jela Marić.







- Živim sama ovdje. Nezaposlena sam, povremeno odradim dnevnice kod nekoga na polju, kad bude posla. Inače sam na birou, ali tko će me zaposliti kad imam 56 godina? Ako ima ljudi koji bi mi mogli pomoći, bilo financijski ili u materijalu, bila bih im jako zahvalna - dodaje Jela.





Ako joj možete i želite pomoći, sve potrebne informacije dobit ćete na njezinom telefonskom broju je 098-384-489.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI