Škola prikuplja donacije građana: ¨Poklonite knjige našoj knjižnici!¨

Knjižnica OŠ Lipik
(FOTO: OŠ Lipik/Facebook)

15.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5146

Osnovna škola Lipik u povodu Dana hrvatske knjige organizira akciju "Darujmo knjižnici". U akciji prikupljaju slikovnice, školsku lektiru i aktualne hitove za djecu i mlade.

- S obzirom da škola već dugo nije dobila novac za obnovu knjižnog fonda, on je s vremenom postao siromašniji. Ovom akcijom želimo obogatiti i osuvremeniti naš knjižni fond, a kod učenika potaknuti (osim ljubavi prema knjizi i razvoja čitateljskih sposobnosti) želju da daruju knjigu i pomažu potrebitima - ističu ravnateljica Klaudija Kovač i knjižničarka Biljana Krajačić.

U lipičkoj školskoj knjižnici ne traže samo nove knjige, već su im dobrodošle i očuvane stare. Popis traženih naslova možete naći na facebook stranicama škole ili školske knjižnice kao i na službenoj web stranici Osnovne škole Lipik. Knjige koje želite darovati lipičkoj školi, možete donijeti u školsku knjižnicu ili tajništvo.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI