Pakrački Rambo napao voćnjak s dvije puške

Ilustracija: Puška
(FOTO: Boris Scitar/PIXSELL)

25.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4545

Po dojavi građana, policijski su službenici u petak navečer u voćnjaku iza obiteljske kuće u Ulici hrvatskih dragovoljaca u Kusonjama kod Pakraca zatekli 19-godišnjeg mještanina s dvije puške u rukama: jednom poluatomatskom i jednom automatskom.

Odmah po naredbi, 19-godišnjak je odbacio puške, a pregledom je kod njega nađeno 10 komada streljiva. Potom je pronađena ručna bomba, neipravan spremnik za automatsku pušku, jedan komad streljiva i jedne metalne nožice za puškostrojnicu. Pretragom terena između Krički i Šumetlice pronađen je i drveni sanduk u kojem se nalazilo oduzeto oružje, javio je Krunoslav Kokić, službenik za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.

Zatečeni je 19-godišnjak bio pod utjecajem alkohola (1,86 promila). Prije dolaska policije, pucao je po svome voćnjaku. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI