Svečano otvoreno raskrižje i pušteni u rad semafori

Župan Aladrović pustio je nove semafore u rad
(FOTO: PSzupanija.hr)

20.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5195

Novouređeno raskrižje u Kaptolu od danas ima semafore, koji bi trebali poboljšati sigurnost u prometu na tom, dosad vrlo problematičnom mjestu. Novo je raskrižje sa semaforima danas svečano otvorio požeško-slavonski župan Marijan Aladrović.

- Požeško-slavonska županija je preko ŽUC-a nastavila sa svojim opredjeljenjem da radi na poboljšanju prometne infrastrukture u svim svojim jedinicama lokalne samouprave, pa je tako na red došlo i središte Kaptola kojemu je takova rekonstrukcija doista bila potrebna - rekao je župan Aladrović prije svečanog puštanja semafora u rad.

Radovi su stajali oko 1,8 milijuna kuna, a investitori su Županijska uprava za ceste i Općina Kaptol. Na otvaranju svima se zahvalio Mile Pavičić, načelnik općine Kaptol, a još su nazočili saborski zastupnik Franjo Lucić, predsjednik Županijske skupštine Radoslav Galić i županov zamjenik Željko Jakopović.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI