Bardač vjeruje u pobjedu: ¨Želim da se u Čaglinu razviju svi gospodarski potencijali¨

Dalibor Bardač, kandidat HDZ-a i HSS-a za načelnika Općine Čaglin
(FOTO: Anđelko Banović)

24.02.2015. | Promo
Pregleda: 9571

Dalibor Bardač kandidat je HDZ-a i HSS-a za načelnika Čaglina na izvanrednim izborima koji će se 8. ožujka održati u toj općini. Na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u stranačkim prostorijama HDZ-a u Požegi, predstavljen je on, njegov kandidat za zamjenika Tomislav Briš iz redova HSS-a, te Slaven Bardač kao nositelj liste koalicije HDZ-HSS za općinsko vijeće.



Predsjednica HDZ-ovog županijskog izbornog stožera Antonija Jozić uvodno je rekla: - Nesumnjivo je da hrvatski građani prepoznaju da je HDZ jedina stranka koja može Hrvatsku okrenuti i voditi u pravom smjeru. Svakako uz potporu naših koalicijskih partnera. Danas je to smjer gospodarskog oporavka i razvoja. Da je tomu tako govore izbori za Europski parlament, svi izvanredni izbori u općinama, gradovima i Sisačko moslavačkoj županiji te, dakako, izbori za predsjednicu Republike Hrvatske. Pred nama su izvanredni izbori za načelnika općine Čaglin i Općinsko vijeće. Zašto držimo važnim da načelnik i većina u općinskom vijeću budu iz koalicije HDZ-a i HSS-a? Zato što na razini županije imamo strategiju razvoja koja se provodi u svim gradovima i općinama gdje imamo odgovornost upravljanja. Putem raznih fondova gradimo cestovnu i komunalnu infrastrukturu, vrtiće, sportske dvorane, obnavljamo škole, izgrađujemo poduzetničke zone, poduzetničke inkubatore…To je sustavan i planski posao. I sve to želimo i u Čaglinu. Taj posao može obaviti stranka koja u Požeško slavonskoj županiji promovira novu generaciju političara, mladih, školovanih i istinskih građana Europske unije. U tom smislu došlo je o do konsolidacije stranke HDZ-a u općini Čaglin. Toj generaciji pripadaju naš kandidat za načelnika Čaglina Dalibor Bardač i kandidat za njegovog zamjenika Tomislav Briš. Vjerujem da će čaglinski birači to prepoznati i njihovim izborom izabrati put razvoja cijele Požeško-slavonske županije i svoje općine, zaključila je Jozić.







Predsjednik HSS-a Požeško slavonske županije i dožupan Željko Jakopović osvrnuo se na poreznu politiku vlade Zorana Milanovića i promjene u statusu potpomognutih područja te upozorio kako one čaglinskom proračunu oduzimaju milijun i dvjesto tisuća kuna.



Trideset petogodišnji Dalibor Bardač predstavljajući se prvo se zahvalio  Hrvatskoj demokratskoj zajednici i Hrvatskoj seljačkoj stranci što su ga kandidirali za načelnika Općine Čaglin te tako promoviraju novu generaciju političara spremnih da preuzmu odgovornost za razvoj svoga kraja u kojem žele živjeti i u kojem žele da ostanu živjeti i njihova djeca.

- Želim da se u Čaglinu razviju svi gospodarski i poljoprivredni potencijali i da se u tom cilju iskoriste sve mogućnosti, odnosno bespovratna sredstva koja nudi Europska unija. Spremni smo i željni novih projekata, svjesni da nas na tom putu čeka puno rada, ali raduje činjenica da će nam na tom putu pomoći svi gradovi i općine u Požeško slavonskoj županiji jer u svima njima birači su mandat dali HDZ-u i njegovim koalicijskim partnerima. Kada odgovornost i upravljanja državom preuzme HDZ, tada će taj vlak nezaustavljivo krenuti putem gospodarskog razvoja. Općina Čaglin, iako mala, želi biti dio te kompozicije. Vjerujem da će osmog ožujka to i postati, poručio je Dalibor Bardač.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI