Ni ove godine ništa od kupanja u Velikoj: Radovi će trajati najmanje deset mjeseci

Rudolf Radiković
(FOTO: Lidija Galić)

14.02.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 9192

Iako je Rudolf Radiković, predstavnik investitora Zlatnih termi u Velikoj, još u rujnu prošle godine najavljivao da će bazeni biti spremni za sezonu u srpnju 2015., radovi još nisu ni počeli.

- Ma ni govora, ništa od kupanja ove godine. Konačno smo izabrali izvođače radova. Bit će ih nekoliko jer je riječ o velikom poslu, a među njima su i požeške tvrtke poput Promet građenja i Spin Vallisa. Nema govora o tome da će bazeni biti u funkciji ovog ljeta jer radovi će, prema našim procjenama, trajati najmanje deset mjeseci – rekao nam je Radiković.

Pojašnjava da je bilo puno poteškoća u prikupljanju dokumentacije i potrebnih dozvola što je usporilo početak radova. Zatvorena je i financijska konstrukcija, a najveći dio novca su kreditna sredstva.


- Nadali smo se da ćemo uspjeti povući novac iz EU fondova, međutim natječaja za ovakve investicije do sada nije bilo. Krenut ćemo s radovima pa u hodu, ako se otvore natječaji, kandidirati za EU novac jer nije više nužno čekati odobrenje sredstava da bi se krenulo u izgradnju – kaže Radiković te na kraju ponovno poručuje: "Nadam se da smo za tri tjedna u Velikoj i da će radovi konačno krenuti".




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI