Lajkovi za mladež Slavonije: ¨Javnost je prepoznala naš rad s djecom¨

Stariji pioniri Slavonije
(FOTO: ŠNK Slavonija/Facebook)

07.01.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 8593

"To je projekt koji traje tek šest mjeseci i moram vam priznati da su i mene iznenadili ovakvi rezultati. Drago mi je da su nas građani prepoznali i naše rezultate koji su došli nakon 6 mjeseci kontinuiranog rada s djecom", rekao nam je Mario Raguž, voditelj Škole nogometa grada Požege koja je, prema glasovima čitatelja 034portala, osvojila naslov najboljeg kluba s mlađim uzrastima u Požeško-slavonskoj županiji za 2014. godinu.



- Djeca su ujedinjena, roditelji također. Kada dođemo na natjecanje izvan Požeštine, svi se oni bore za boje našega grada - dodaje Raguž.





Od osnivanja gradske škole nogometa, koja je ujedinila mlađe uzraste klubova ŠNK Slavonija i NK Požega, u klubu trenira 300 djece i mladih u dobi od 6 do 18 godina. Podijeljeni su u 9 dobnih kategorija i s njima radi 9 školovanih trenera. To ih sve čini najmasovnijim pogonom za rad s mlađim kategorijama u našoj županiji.



- Ja se prije svega zahvaljujem roditeljima koji su nam dali povjerenje jer ipak i mi, barem u onom sportskom smislu, odgajamo tu djecu. Grad nam je pomogao da poboljšamo uvjete. Javnost je, eto, prepoznala naš rad koji ćemo nastaviti i trudit ćemo se postizati još bolje rezultate na svim natjecanjima - rekao nam je Krunoslav Prpić, predsjednik ŠNK Slavonije.



Među klubovima s uspješnim mlađim kategorijama, drugo mjesto prema glasovima naših čitatelja na Facebook stranici 034portala pripalo je Gradskom šahovskom klubu Požega, iz kojega se tijekom prošle godine istaklo više dječaka (Erik i Egon Hajpek, Roko Vlahov i Tibor Kakuk), a treće mjesto osvojio je Judo klub Judokan koji također već cijeli niz godina ostvaruje odlične rezultate s djecom na državnim i međunarodnim natjecanjima.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI