Dijalog u obitelji: Bitno je smiriti emocije

Radionica Obiteljskog centra "Dijalog u obitelji"
(FOTO: Martina Smrzlić)

06.07.2011. | Martina Smrzlić
Pregleda: 4772

Obiteljski centar Požeško-slavonske županije u povodu obilježavanja Međunarodnog dana mladih upriličio je radionicu "Dijalog u sukobu" u sklopu ciklusa radionica naziva "Dijalog u obitelji" pod vodstvom vanjske suradnice Magdalene Živković.

Razgovaralo se o najčešćim obiteljskim sukobima. Radionica je bila izrazito inetraktivna prilikom čega se govorilo o tome kako uspješno upravljati emocijama i djelotvorno rješavati obiteljske sukobe.

- Mozak je neuroplastičan, doživotno dinamičan i nove neuronske mreže se konstantno mogu stvarati te samim time i mi rastemo kao osobe, ali je bitno prvo smiriti se da bi napunili mozak kisikom. Pod utjecajem emocija ne možemo jasno razmišljati - istakla je psihologinja Živković.


Anto Brkić, ravnatelj Obiteljskog centra je izrazio zadovoljstvo odazivom polaznika i najavio sljedeću radionicu "Mitovi i istina o bračnoj sreći" koja bi se trebala održati krajem srpnja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI