Hakeri srušili stranice Grada Požege, napadaju i HDZ i Hrvatske vode

Hakerska stranica na Facebooku
(FOTO: Screenshot)

24.10.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 14559

Anonimni hakeri danas su poslijepodne srušili službene web stranice Grada Požege. Prema informacijama koje smo dobili s njihovog Facebook profila, nezadovoljni su provedenim natječajem za energetsku učinkovitost koju je Grad Požega proveo u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Iako su se na svojoj stranici hakeri pohvalili kako su srušili i stranice HDZ-a, Hrvatskih voda te Turističke zajednice grada Požege, uspjeli su srušiti samo stranice Grada koje u trenutku dok ovo pišemo nisu u funkciji. S istog profila također su nam javili kako će ih odsad "rušiti svakodnevno".



- Vidjet ću s našim informatičarom što učiniti kako se ovakve stvari s rušenjem gradskih stranica ne bi ponavljale. A što se tiče natječaja za energetski učinkovitu obnovu objekata, natječaj je transparentan, svi koji su odbijeni mogu vidjeti razlog te se mogu žaliti - rekao nam je gradonačelnik Vedran Neferović koji ne vidi ništa sporno u provedbi ovog natječaja.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI