Naglasak na suzbijanju sive ekonomije: ¨Nastavit ćemo s tim¨

Dario Dasović, načelnik PU požeško-slavonske
(FOTO: Lidija Galić)

30.09.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 7836

- U protekloj smo godini poseban naglasak stavili na suzbijanje nelegalnih aktivnosti u sferi sive ekonomije poput krijumčarenja duhana i duhanskih prerađevina, alkohola, drva i drugih roba. Nastavit ćemo s tim - rekao je kratko na svečanosti obilježavanja Dana policije načelnik PU požeško-slavonske Dario Dasović.

Podsjetio je pri tome na trideset preminulih i poginulih policajaca hrvatskih branitelja.

U prigodi Dana policije i njihovog zaštitnika sv. Mihaela zaslužnim su pojedincima uručene pohvale, promaknuća te odlukom predsjednika RH Ive Josipovića Spomenice domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu. Za poseban doprinos u radu i suradnju zahvalnice su dobili Lovački savez Požeško-slavonske županije, Hrvatski centar za razminiranje i Hrvatski autoklub.











Kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu 123. brigade položeni su vijenci i zapaljene svijeće za poginule i preminule pripadnike MUP-a.













Na Trgu Sv. Trojstva održana je tradicionalna manifestacija "Dan otvorenih vrata policije" koja je najviše privukla djecu iz dječjih vrtića i osnovnih škola. Mali su Požežani imali prilike vidjeti pokaznu vježbu interventne jedinice PU požeško-slavonske kao i razne instrumente kojima se policija služi u svakodnevnom obavljanju svojih zadaća.

FOTO Pogledajte galeriju "Dan otvorenih vrata policije 2014.".
VIDEO Pogledajte snimku pokazne vježbe interventne jedinice.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI