Dobivene sve dozvole: ¨Izgradnja Zlatnih termi kreće u listopadu¨

Bazeni u Velikoj
(FOTO: Anđelko Banović)

19.09.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 10508

Izgradnja „Zlatnih termi“ u Velikoj definitvno počinje u listopadu. Informacija je to koju smo danas dobili od Vlade Bobana, načelnika Općine Velika. Naime, konačno je dobivena građevinska dozvola i za most preko kojeg će prelaziti mehanizacija te prepreka za početak radova više nema.

- U utorak je dobivena građevinska dozvola za most. Dozvola za hotel dobivena je puno ranije, ali nije se moglo krenuti s radovima bez mosta. Nešto je bilo zapelo u Hrvatskim vodama gdje su tražili da se razdvoje te dvije parcele na kojoj će se graditi hotel i na kojoj će biti most. Sad konačno postoje svi preduvjeti za početak radova – rekao nam je Vlado Boban, načelnik Općine Velika.

- Za oko tjedan dana znat ćemo točan početak radova. Imamo već i financijske suglasnosti tako da ćemo se uskoro vidjeti u Velikoj i krenuti s radovima – potvrdio nam je Rudolf Radiković, jedan od investitora.


Dinamika radova ovisit će o vremenskim prilikama, no Radiković vjeruje da će bazeni biti u funkciji već od srpnja iduće godine.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI