Najuspješniji orači iz Krapine, Bjelovara i Virovitice

14.09.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 7652

Pedesetak natjecatelja iz svih dijelova Hrvatske okupilo se jučer na požeškoj Ratarnici na Prvenstvu RH u oranju. Natjecanje je podijeljeno u tri kategorije. U kategoriji "ravnjaci" pobijedio je Tomislav Kuharić, predstavnik Krapinsko-zagorske županije dok je Miroslav Bartolović iz Alilovaca osvojio solidno 7. mjesto. Među premetnjacima najbolji je bio Milenko Hrgović iz Virovitičko-podravske županije, a naš predstavnik Blago Ivanika iz Gornjih Emovaca bio je četrnaesti. U natjecanju u oranju konjskom zapregom bilo je čak četiri iz PSŽ od ukupno 10 prijavljenih natjecatelja. Međutim, ni ovdje prvo mjesto nije pripalo domaćinima, osvojio ga je Ivan Despotović iz Bjelovarsko-bilogorske županije. Među našim predstavnicima najbolji je bio Zdravko Bićanić iz Emovačkog Luga osvojivši 4. mjesto.

- Zadovoljni smo, natjecanje je održano uspješno usprkos jakom nevremenu koje je pogodilo Požegu noć prije. Nije bilo lako u takvim uvjetima ni natjecateljima ni nama u organizaciji, ali sve je dobro prošlo - komentirao je Ivica Prpić iz Poljoprivredno savjetodavne službe PSŽ koja je, uz Požeško-slavonsku županiju, bila organizator ovog natjecanja.

FOTO Pogledajte fotogaleriju.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI