Sandstorm pomeli Brođani i Kutinjanke (foto)

Pobjednici turnira Sandstorm 2014.
(FOTO: Aleksandar Grlić)

16.08.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 8925

Na Sandstorm turniru u odbojci na pijesku koji se održava svake godine 15. kolovoza na terenima pored Gradskih bazena u Požegi nastupilo je čak 17 ekipa iz Slavonskog Broda, Kutine, Petrinje, Zagreba i Požege. Igralo se cijeli dan od jutra skoro do 20 sati. Kutinjanke Katarina Hrvatović i Ana Krakan su u finalu savladale Požežanke Ivanu Blažević i Martinu Pilaš (8:21). U jačoj, muškoj konkurenciji Brođani Ivan Džeba i Branimir Garić su finalu nadvladali Marina Androića i Josipa Obradovića (21:16, 22:20).






- Ovo mi je obrana naslova od prošle godine. Bilo je odlično. Kao i prošle godine organizacija je na nivou od pića i hrane do majice, novčane nagrade i druženja. Ekipa je toliko pozitivna i svaka im čast. Bio sam na puno turnira, ali rijetko je kad ovakva organizacija - rekao nam je pobjednik Ivan Džeba.






U borbi za treće mjesto Antonija Čeliković i Iva Papac su bile bolje od domaće ekipe koju su činile Ivana Nekić i Eva Stapić (18:21), a u muškoj kategoriji treće mjesto pripalo je Ivi Kelavi i Dadi Malenici koji su nadvladali Krešimira Prpića i Luku Hrgovića (21:15).





-  Turnir je trajao do 20 sati što je iscrpljujuće i za organizatore i za natjecatelja. Poslužilo nas je odlično vrijeme za igru, ne i za posjetitelje bazena, ali izbjegli smo preveliku žegu i zadovoljni smo. Iz godine u godinu Sandstorm se tradicionalno održava na Veliku Gospu, nekako se poklopilo da je to ove godine početkom vikenda, tako da nas je iznenadio broj ekipa - rekao nam je Krešimir Prpić, predsjednik odbojkaškog kluba "Sokol" i jedan od organizatora turnira.

















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI