Nisu ih štedjeli: Cibalia zabila Kaptolu 6 komada

05.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 29747

Vinkovački HNK Cibalia, koji se natječe u 2. HNL, rado dolazi prijateljski u goste u Požeško-slavonsku županiju. Već su u ožujku gostovali kod Požege kada su tijesno pobijedili 3:2, a prije par tjedana su puno uvjerljivije savladali Slavoniju s 5:0. I današnju prijateljsku utakmicu s Nogometnim klubom Kaptol, koji sudjeluje u 1. ŽNL, Vinkovčani su ozbiljno shvatili. Nisu štedjeli domaćina te su na kraju slavili visokim rezultatom 6:0.



- Ipak su oni hrvatski drugoligaši i ekipa koja je već daleko u pripremama. Naše su pripreme tek započele, a prethodna dva dana odigrali smo dvije utakmice. Još smo im nekako i parirali u prvom poluvremenu, koje je završilo rezultatom 2:0, ali nakon toga nismo više imali snage. Zato smatram da nemamo previše razloga za nezadovoljstvo ovakvim ishodom s tako jakim protivnikom - komentirao je Zdenko Mazanik, trener kaptolačke momčadi.





Povod ovoj prijateljskoj utakmici je svečano otvaranje novog travnjaka i obnovljenog igrališta u Kaptolu.

- Teren je stvarno odličan za naše prilike. Još nije završena sva infrastruktura, ali dobar dio je već napravljen. Mislim da je sada to jedan od najkvalitetnijih nogometnih igrališta u Požeštini - dodaje Mazanik.





FOTO Više fotografija pogledajte u galeriji.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI