Pobijedili odbojkaši iz Sl. Broda i odbojkašice iz Požege (foto)

Turnir u odbojci na pijesku Požega Open 2014
(FOTO: Aleksandar Grlić)

27.07.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 8589

Na terenima pored požeških bazena jučer se igrala odbojka na pijesku od jutra do večeri. Zbog nepovoljne vremenske prognoze, međunarodni turnir "Požega open 2014" pomaknut je dan ranije, no unatoč tome odaziv je bio odličan. Domaćin i organizator OK Sokol iz Požege ugostio je 13 muških i 5 ženskih ekipa iz Požege, Petrinje, Kutine, Slavonskog Broda i Odžaka (BiH). Turnir je otvorio gradonačelnik Vedran Neferović.






Brođani Marko Aladrović i Ivan Džeba su u finalu bili bolji od Mate Udovičića i Perice Stanića, para iz BiH. Rezultat je bio 2:1 u setovima. U ženskom dijelu turnira pobijedile su Valerija Šakić i Iva Papac koje su u finalu slavile protiv Ivane Blažević i Samanthe Krstanović. Treće mjesto su osvojile Tea Cerovečki i Ana Krakan iz Kutine. Pobjednici u muškoj i ženskoj kategoriji osvojili su osim medalja 50 posto uplaćenih kotizacija i šampanjac. Nagradu za najatraktivniji upijač osvojio je Petar Kolarec, a za najprecizniju "servu" Dado Malenica koji je uz to s Ivom Kelavom osvojio treće mjesto.






- Igralo se do 20 sati, praktički cijeli dan na jednom terenu dok je drugi teren služio za zagrijavanje. Malo smo na kraju pojačali finala i polufinala koji su se igrali na dva dobivena seta. Jako sam zadovoljan, žao mi samo što možda malo više ljudi nije bilo na bazenima. Svi su gosti bili jako iznenađeni našom organizacijom. Posebne pohvale smo dobili od Bosanaca koji obilaze puno turnira po Hrvatskoj i BiH - rekao nam je Vladimir Smiljanić, potpredsjednik OK Sokol.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI