Hajduk uvjerljivo izgubio od B selekcije Dinama; Vuić zadovoljan

Detalj s utakmice Hajduk - Dinamo
(FOTO: Mario Barać)

26.07.2014. | Mario Barać
Pregleda: 8194

B selekcija zagrebačkog "Dinama" je s uvjerljivih 1:6 savladala pakrački "Hajduk" u prijateljskoj nogometnoj utakmici koja je danas odigrana na Gradskom stadionu u Pakracu u povodu obilježavanja 95. rođendana pakračkog kluba.



Oko 350 gledatelja je od ukupno 7 golova čak 6 vidjelo u prvom poluvremenu. Pitanje pobjednika Zagrepčani su riješili u prvom poluvremenu koje je završilo vodstvom 1:5 pa su se domaći navijači pribojavali što "Hajduk" čeka u nastavku. Ipak, u drugom poluvremenu Hajdukovci su odigrali vrlo dobro i parirali kvalitetnijem protivniku, a jedini gol su primili u 89. minuti.





Golove su za "Dinamo" postigli Fran Brodić, Borna Miklić, Filip Škvorc, Bojan Knežević, Ivan Fiolić i Endri Čekići. Od zvučnijih imena u dresu "Dinama" su u ovoj utakmici nastupili Ante Rukavina, Ruben Lima i Ivan Capan. Strijelac jedinog gola za "Hajduk" bio je Fran Res, a dvije najbolje prilike za postizanje gola je u prvom poluvremenu propustio realizirati Filip Matijašević.



- U tradicionalno "plavom" kraju možemo se osjećati samo dobro. Zahvaljujemo se domaćinu na izuzetnim uvjetima, ali i na korektnoj utakmici koja je odigana odigrana po paklenoj vrućini i jako sparnom vremenu. Nama je ovo utakmica u kontakstu stvaranja i pripremanja mladih igrača za seniorsku ekipu tako da nam je jako koristila i nadam se da su i domaćini zadovoljni. Moji igrači su u 7 dana imali 13 trenažnih aktivnosti, dečki su zato iscrpljeni i jedva stoje na nogama. Molili su Boga da utakmica što prije završi jer je sutra slobodan dan kada se mogu odmoriti. Ali bez obzira na to, mislim da je publika mogla vidjeti da naš tim ima potencijalno dobre igrače koje ćemo u narednih godinu dana pokušati pripremiti i etablirati kroz 3. HNL zapad, za pokušaj u profesionalnom nogometu - rekao je nakon utakmice trener "Dinama" Sreten Ćuk.



Bez obzira na poraz, trener "Hajduka" nije bio previše nezadovoljan.

- U prvih 20 minuta smo imali nekoliko prilika i držali smo se dosta dobro, ali kada smo primili treći gol, malo se to raspalo. Danas nisam imao na raspolaganju 6 igrača i to je bio problem zbog zamjena i širine klupe, a oni su drugo poluvrijeme igrali sa svježom i možda još boljom momčadi nego u prvom dijelu. Šteta je i što je danas naš najbolji igrač Darko Kovačić morao zbog žuljeva izaći iz igre već nakon 20-ak minuta igre. Ako ćemo iskreno, drugo poluvrijeme smo morali igrati ozbiljnije u obrambenom dijelu da ne dobijemo još pokoji gol. Bez obzira na ovaj poraz, svaka utakmica, pogotovo protiv ovakvog, jačeg protivnika nam može samo koristiti jer možemo vidjeti gdje smo. Sve u svemu zadovoljan sam svojim dečkima, trkom i borbenošću, na tribinama se okupilo dosta ljudi i stvarno smo danas imali praznik nogometa - rekao je Slavko Vuić.



U predigri ove utakmice pioniri "Hajduka" su rezltatom 5:3 slavili protiv "Garića" iz Garešnice. Podsjećamo da će "Hajduk" natjecanje u 4. HNL istok otvoriti pred domaćom publikom 23. kolovoza kada u goste dolazi prošlogodišnji trećeligaš "Graničar" iz Županje.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI