Ako imate informacije o Antoniji, zovite 192!

Antonia Bilić i fotorobot mogućeg otmičara
(FOTO: MUP)

17.06.2011. | M.N.
Pregleda: 2082

Policijska uprava požeško-slavonska izdala je priopćenje u kojemu se priključuje potrazi za nestalom maloljetnicom Antoniom Bilić, koja bi se mogla nalaziti bilo gdje u Hrvatskoj. Policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti.

Deseti dan na području Republike Hrvatske traje intenzivno traganje na maloljetnom Antonijom Bilić.

Tijekom današnjeg dana pretraživati će se područje Drniša, a u pretrazi će, osim policijskih službenika biti uključen i policijski helikopter. Osim na ovome području, pretraga terena će se obavljati i na području Gospića i Zadra.


I nadalje su u tijeku provjere osoba koje, prema stalnim dojavama građana i policijskih službenika iz cijele Hrvatske, fizički sliče objavljenom foto-robotu. Do sada je poimenice provjereno preko 300 takvih osoba i za sada, nitko od njih nije doveden u direktnu vezu s nestankom maloljetne Antonije.


Pregledavaju se i analiziraju zapisi s nadzornih kamera na autoputu, graničnim prijelazima, benzinskim postajama, parkiralištima i slično, a do sada pregledani materijali se detaljno i analitički obrađuju. Provjeravaju se prijevozničke tvrtke, koje koriste teretna vozila slična traženom teretnom vozilu.

Zahvaljujemo se svima vama na mnogobrojnim dojavama i zajedničkoj želji za pronalaskom Antonije Bilić i pozivamo vas da se sa korisnim informacijama obratite najbližem policijskom službeniku, u najbližu policijsku postaju, putem mail adresa [email protected], [email protected], [email protected] na besplatan broj 192.

Krunoslav Kokić, službenik za odnose s javnošću PU požeško-slavonske





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI