Možete se zaposliti - ako znate konobariti

Ilustracija: Konobar
(FOTO: Goran Jakuš/PIXSELL)

15.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8484

Tražite li posao, bilo bi idealno kada biste mogli otići van Požeško-slavonske županije. Ponuda na požeškoj burzi rada i dalje je, blago rečeno, jadna. Trenutačno se preko požeške službe HZZ-a nudi 21 radno mjesto u cijeloj županiji, po čemu smo gotovo zadnji u Hrvatskoj. Manji broj raspoloživih radnih mjesta na HZZ-u od Požeško-slavonske ima samo Virovitičko-podravska županija, gdje se nudi 17 poslova.

U usporedbi s drugim slavonskim županijama, daleko smo slabiji. Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska i Brodsko-posavska županija nude svaka barem dvostruko više raspoloživih mjesta na Zavodu.

Među ponuđenim poslovima u požeškoj županiji, najtraženije je zanimanje konobar. Čak šest kafića i drugih ugostiteljskih objekata od Lipika do Požege traži po jednog djelatnika. Tvrtke Gamauf iz Poljane i Promet iz Požege traže po dvoje radnika: Gamauf iz područja tekstila, a Promet građevine i prijevoza.


Najviše ponuđenih radnih mjesta je trenutačno u Požegi i Lipiku, dok se po jedan radnik traži u Pakracu, Brestovcu, Pleternici i Velikoj.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI