Bruno korak do ostvarenja sna; iz 1. ŽNL u Bundesligu

Bruno Babić danas putuje na pripreme u Njemačku
(FOTO: Lidija Galić)

12.05.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 13463

Prilika života kakvu dobiju tek rijetki pružila se 21-godišnjem Bruni Babiću iz Požege. Ovaj strastveni nogometaš, nakon osam godina aktivnog igranja, danas putuje na jednomjesečne pripreme u njemački prvoligaš Augsburg.

- Igrao sam dosad prednjeg i zadnjeg veznog za Kuzmicu, Pavlovce, Slavoniju i Požegu. Na preporuku oca od moje djevojke koja tamo živi pozvali su me u Njemačku na pripreme i ako se dobro pokažem imam priliku ostati igrati u Bundesligi – prepričava Bruno.

- Kad dođem najprije moram na liječnički pregled. Trenirat ću triput dnevno, dobio sam vlastitog trenera, a bit će tu i dodatnog treniranja ako se želim pokazati kako treba. U Njemačkoj ostajem definitivno. Ako ne uspijem u Augsburgu tražit ću neki drugi klub jer to je moj san – kaže Bruno.


I dok mu se u Njemačkoj smiješi početna mjesečna plaća od deset tisuća eura ovdje je, kaže, igrao bez kune naknade.


- Nemam posao, pitanje je kad bi ga dobio, a nogomet je ono što volim i znam raditi. Dat ću sve od sebe da uspijem i potpišem ugovor na četiri godine – vjeruje Bruno u ostvarenje svog životnog sna.

Na put za Njemačku danas odlazi pun iščekivanja. Vjeruje da ćemo se za mjesec dana čuti s još boljim vijestima od onih koje je dobio prije tjedan dana kad su ga pozvali na pripreme u Bundesligu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI