¨Još uvijek mi nisu objasnili zašto više ne radim u Slavoniji¨

Mile Krmar
(FOTO: Mario Nakić)

19.04.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 12808

"U NK Slavoniji sam proveo 27 godina, prvo kao nogometaš, a zatim kao trener. Unazad zadnjih godinu dana nisam više trener, a nitko iz sadašnje uprave kluba me nije o tome obavijestio niti su mi objasnili razloge zašto im više nisam potreban", rekao nam je Mile Krmar, dugogodišnji trener mlađih uzrasta u NK Slavoniji koji je nakon promjene gradske vlasti u Požegi smijenjen.

Krmar naglašava kako nije niti u jednoj političkoj stranci, politika ga kao sportaša ne zanima, bavi se isključivo nogometom s kojim je ostvario brojne rezultate pa ga time još više čudi zašto nakon toliko godina uloženih u požeški nogometni klub više ne može tamo raditi.

- Ne znam zašto je sport upleten u taj dio političkog života, zašto se mora događati da me roditelji i djeca dan-danas zovu jer su na neki način zakinuti. Mislim da sam iskusan trener, igrao sam profesionalno nogomet, mogao bih prenijeti velika znanja i biti mentor mladim trenerima koji sada rade u Slavoniji. Zašto su novi ljudi, koji su došli u klub, to napravili i koji je razlog tomu, još uvijek ne znam - kaže Krmar.


Njegove mlade momčadi Slavonije su godinama bile, iza Osijeka i Cibalije, u samom vrhu regionalnog nogometa, naglašava Krmar.


Na ovu temu tražili smo i očitovanje Uprave ŠNK Slavonija. Prema riječima predsjednika Marinka Šarića, Krmar kao trener ipak još nije posve otpisan.

- Kada sam preuzeo funkciju predsjednika, njega više nije bilo u klubu. Dakle, imali smo u međuvremenu jedan "prazan prostor". Mi poštujemo i cijenimo gospodina Krmara, zovemo ga redovito na utakmice veterana i drago nam je što se odaziva, ali trenutačno imamo 6 trenera. Slavonija dugo nije imala toliko trenera, imamo po jednoga za svaku selekciju. To su sve školovani, obučeni ljudi za taj posao. Međutim, imamo još uvijek i gospodina Krmara u vidu i ako se stvore uvjeti i bude potrebe, mi ćemo ga pozvati - odgovorio je Šarić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI