RK Požega zasjela na 2. mjesto: ¨Nadam se da ćemo tu i ostati¨

08.04.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 11635

Rukometaši Požege ostvarili su proteklog vikenda vrlo bitnu pobjedu u gostima kod Rukometnog kluba Novska rezultatom 28:33. Ova dva boda plasirala su Požežane na drugo mjesto ljestvice 2. HRL sjever. Ostala su još tri kola, a trener Požege Dario Anić nada se kako će ovu poziciju uspjeti zadržati.

- Novska je jedna od onih ekipa koje se bore za ostanak u ligi. Mi smo protiv njih odigrali vrlo zrelo i u obrani i u napadu. Istaknuli su se vratar Antonio Ćosić, naš najbolji strijelac u cijeloj sezoni Marko Nekić te Karlo Grgurić - komentirao je Dario Anić.

- Slijedi utakmica protiv Garešnice. To je vrlo solidna ekipa pojačana nekim bivšim prvoligašima, ali mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo pobjedu jer nam je ona potrebna kako bismo zadržali drugo mjesto na tablici - dodaje trener Anić i poziva navijače da ih dođu podržati u subotu u 19 sati u sportskoj dvorani Grabrik.


Rukometašice Požege u zadnje vrijeme nisu toliko uspješne. Proteklog su vikenda u Grabriku izgubile s jednim golom razlike od gošći iz Belog Manastira.


- Pomladili smo ekipu, uzeli smo nekoliko novih, mladih igračica. Nadam se da nećemo završiti sezonu zadnji na ljestvici - rekao je Hrvoje Jurković, trener ŽRK Požega. Požežanke sljedećeg vikenda gostuju u Osijeku.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI