Krpan osvojio broncu, Jugović pružio dobar otpor Prtenjači

Robert Krpan i Mihael Jugović
(FOTO: BK Graciano)

10.03.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4545

Na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u boksu za juniore, održanom proteklog vikenda u Sesvetama, nastupili su boksači iz 24 boksačka kluba, među kojima su Robert Krpan i Mihael Jugović, članovi požeškog Boksačkog kluba Graciano.

Robert Krpan je u kategoriji do 64 kg osvojio brončanu medalju. Poražen je u polufinalu od Davida Lincendera iz zagrebačkog kluba Leonardo, koji je na kraju bio prvak.

Mihael Jugović je u kategoriji do 69 kg imao nesreću da se već u četvrtfinalnoj borbi susretne s Lukom Prtenjačom, članom domaćeg BK Sesvete, inače boksačem koji je svojedobno bio treći na Europskom prvenstvu. Iako poražen, Mihaelov je nastup bio zapažen i iznenadio je sve u dvorani, a prema sudcima dobio je treću rundu. To u Hrvatskoj nikome nije uspjelo već dulje vrijeme, a sve ostale borbe do finala Prtenjača je završavao prekidima da bi na kraju postao prvak i bio proglašen najboljim boksačem turnira.


- Nakon svega, mi u klubu smo zadovoljni pokazanim i pogotovo zato što je ovo našim boksačima prva juniorska godina. Pokazalo se da se ravnopravno nosimo i s najjačim klubovima kao što su BK Sesvete i BK Leonardo. Uz ostale aktivnosti, počeli smo se pripremati i za seniorsko prvenstvo koje će se održati u svibnju - komentirao je Željko Krpan, trener BK Graciano.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI