Nastavlja se humanitarna akcija za Borisa Modrića

Darko Bužančić i Boris Modrić
(FOTO: Udruga Dan motora Požega)

07.06.2011. | M.N.
Pregleda: 4290

Udruga Dan motora Požega skupila je 2.600 kuna na humanitarnom koncertu održanom u Bestu za Borisa Modrića, gdje su nastupili Road Spiders, Next Time, Javni Red, Izvanredno Stanje, Fireball i Zoran Mišić.

Boris Modrić stradao je na motociklu Honda CBR u listopadu2000. godine na cesti između Slavonskog Broda i Požege. Uslijed teškog pada ostao je nepokretan od torza prema dolje. Boris nema nikakvih primanja ipotrebna mu je pomoć, objasnio je Darko Bužančić, predsjednik Udruge Dan motora Požega.

Humanitarna akcija se nastavlja.
- Prikupljamo sredstva na račun Udruge Dan motora kod Privredne Banke Zagreb:2340009-1110280824, s naznakom za Borisa Modrića  ili kupovinom kupona20 kn u caffe baru R1 da bi se omogućila kupovina potrebnih aktivnihkolica i poprate opreme.Također pozivamo tvrtke na donaciju računalnog, radijskog,televizijskog i satelitskog sustava za njegovu prostoriju, dodaje Bužančić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI