Premijera za Valentinovo: Požega će nagodinu dobiti drive-in kino

Drive-in kino
(FOTO: Wikimedia Commons)

11.11.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 18254

"Drive in Kino" uvršteno je u plan i program rada Požeške udruge mladih aktivista (PUMA) u 2014. godini. "Kino pod zvijezdama" se nastavlja samo što će Požežani ovaj put moći uživati u kinu i iz udobnosti automobila. Prema njihovim najavama, kino možemo očekivati već u veljači.

- Planiramo prigodnu projekciju za Valentinovo kada će se puštati filmovi ljubavne tematike. Radi još boljeg doživljaja planiramo omogućiti prijem zvuka preko FM frekvencija na radio prijemnik u automobilu. Lokacija još nije utvrđena, ali naša je želja da prva predstava bude na Trgu Sv. Trojstva ako dobijem odobrenje Grada Požege. To je svojevrsna proba i, ako uspijemo, ponovili bismo je još jednom - najavljuje Marijan Crnjac, predsjednik Udruge PUMA.

Najavljuju i bogati ljetni filmski program pun akcijskih, obiteljskih i animiranih filmova kroz barem šest predstava koje će se održavati u dvotjednom ritmu. Projekcije će i dalje biti besplatne. Postoji mogućnost da će se prikazivati i prijenos Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu.


- Cilj nam je da programom zadovoljimo što širu publiku i da nitko ne ostane zakinut. Filmovi će se prikazivati svaki drugi vikend počevši od završetka školske godine. Ako se hrvatska nogometna reprezentacija kvalificira, planiramo omogućiti i praćenje utakmica Svjetskog prvenstva. Opremu nabavljamo od tvrtke iz Zagreba pa se nadamo da ćemo zbog veće količine projekcija ostvariti i neki popust. Sve ćemo financirati iz donacija i pomoću sponzora prodajom reklama nakon i prije filmova - pojašnjava Crnjac.


PUMA najavljuje i aktivnosti poput obilježavanja godišnjice pada Vukovara, akciju "Kruh za poslije" u Požegi, dijeljenje adventskog vina, "najveću biciklijadu ikad viđenu u Požegi", izradu terena za "street workout" i još mnogo toga pa pozivaju Požežane i sponzore da im se pridruže u ostvarivanju svega toga.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI