Tea Đakić osvojila srebro na turniru u Banja Luci

Tea Đakić
(FOTO: KBK Bushido)

04.11.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 5560

Članovi Kickboxing kluba Bushido iz Požege sudjelovali su na otvorenom prvenstvu Republike Srpske održanom proteklog vikenda u Banja Luci. Požeški je klub bio jedini hrvatski predstavnik na ovom natjecanju, a naši su borci osvojili ukupno pet medalja.

Margareta Andrišek osvojila je srebrnu medalju među juniorkama do 65 kilograma, Karlo Andrišek je bio brončani u kategoriji do 57 kilograma, Sunčana Gavran je također brončana među juniorkama do 60 kg, Pero Marić je bio drugi među juniorima do 75 kg, a Tea Scania Đakić je osvojila srebrnu medalju među seniorkama do 60 kg.

- Tea je i ovoga puta pokazala koliko je sazrijela u ringovnim disciplinama. Svoju protivnicu iz Brčkoga totalno je deklasirala te je meč završio prekidom, odnosno tehničkim nokautom u prvoj rundi. Finale je također odradila fantastično. No, sudačka odluka ovoga je puta bila na strani domaćina. Suci su 1:2 presudili u korist domaće natjecateljice, što je bilo popraćeno glasnim negodovanjem publike jer Tea je zaslužila pobjedu u ovome finalu - rekao je Igor Krizmanić, predsjednik KBK Bushido.


Krizmanić je također istaknuo angažman 14-godišnjeg Karla Andrišeka koji je već na početku svoga rada počeo osvajati odličja. Pohvalio je i borbenost Pere Marića koji je u prvom meču izuzetnom agresivnošću dobio protivnika iz Bihaća, da bi u finalu izgubio od boljeg protivnika iz Banja Luke. Krizmanić dodaje i kako je njegov klub osvojio velike simpatije banjalučke publike koja je njihove nastupe popratila velikim pljeskom.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI