Neferović: Prvo ćemo ukloniti šikaru, a zatim urediti igrališta

Radovi na Rekreaciji
(FOTO: Aleksandar Grlić)

01.11.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 8351

Djelatnici Tekije krenuli su s radovima koji će pripremiti teren za projekt uređenja Sportsko-rekreacijskog centra u Požegi. Kako doznajemo od gradonačelnika Neferovića, Grad će tijekom narednih mjeseci i sljedeće godine potpuno preurediti ovaj prostor koji služi mnogim Požežanima za rekreaciju i sport. Zasad su porušene stare breze, a slijedi krčenje šikare.



- Breze su porušene, ali će biti posađeno novo drveće, sve prema planu i mišljenju struke. Ono što se svakako mora napraviti, to je urediti onu šikaru i ruglo grada koje tako stoji već godinama. Nakon toga, planiramo napraviti novo travnato igralište za nogomet, preurediti rukometno i košarkaško uz popratne sadržaje. Vjerujem da će to biti napravljeno do proljeća. Pratit ćemo i natječaje pa ćemo prijaviti projekt kada bude bilo objavljen neki vezan za uređenje sportskih terena i objekata - rekao nam je gradonačelnik Neferović, dodavši kako dugoročni plan tek treba izraditi, a trenutačno su u fazi prikupljanja ideja i projekata.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI