Penzići upisali prvu, Prstenova družina treću pobjedu

Žustar ogled Kadeta i Penzića
(FOTO: Bojan Miščević)

25.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 4140

Dvije utakmice 3. kola Županijske košarkaške lige za muške u kojoj se natječe 5 požeških i jedan velički klub sinoć su odigrane u Sportskoj dvorani Grabrik.

U prvoj utakmici su se sastali Kadeti i Penzići i u dobroj utakmici jakog tempa pobjedu su odnijeli Penzići rezultatom 56:74. Dvama zakucavanjima atraktivnosti utakmice pridonio je Nikola Belak, igrač Penzića.

Druga utakmica je bila svojevrsni derbi kola između SDK i Prstenove družine u kojoj su bili bolji košarkaši Prstenove družine rezultatom 51:71.


Prva utakmica 3. kola je odigrana u ponedjeljak u Velikoj i u toj utakmici su pobijedili Mladi veterani koji su igrali protiv KK Papuk rezultatom 67:45.


Trenutačno maksimalni broj pobjeda, tri, ima Prstenova družina, slijedi ih SDK s dvije, te Kadeti, Mladi veterani i Penzići s po jednom pobjedom, s tim da Penzići i Mladi veterani imaju i utakmicu manje, jer je međusobni ogled 2. kola otkazan prošlog tjedna.

Ostali rezultati 2. kola Županijske košarkaške lige za muške
KK Papuk - SDK  31:74
Prstenova družina - Kadeti  103:73

Sljedeće, 4. kolo se igra u ponedjeljak i utorak, 30. i 31. Prva utakmica je na rasporedu u ponedjeljak u Velikoj s početkom u 21.30 sati, a snage će odmjeriti Penzići i KK Papuk, dok su druge dvije zakazane u utorak, prva s početkom u 20.45 sati između Kadeta i SDK, nakon njih će na parket Grabrika izaći Prstenova družina i Mladi veterani.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI