Održani Dani sigurnosti u prometu

POLICIJA NAJAVILA SUTRAŠNJU AKCIJU: Evo što će nadzirati
(FOTO: PU brodsko-posavska)

23.9.2022. | 14:20 | PU požeško slavonska
Pregleda: 498

Od 16. do 22. rujna održani su "Dani sigurnosti u prometu"  U razdoblju od 16. do 22. rujna u organizaciji Europske mreže prometne policije ROADPOL, diljem Europe, Republike Hrvatske i na području Policijske uprave požeško-slavonske održani su „Dani sigurnosti u prometu“ pod geslom „Ostani živ i spasi živote“.

Svrha provođenja ove aktivnosti je ukazati na opasnosti u prometu te smanjiti broj prometnih nesreća i stradavanja u prometu, stoga su policijski službenici proveli preventivno-represivne aktivnosti prvenstveno s ciljem suzbijanja najtežih prometnih prekršaja.

U srijedu 21. rujna obilježio se „Dan bez poginulih u prometu“ te na području Policijske uprave požeško-slavonske nisu evidentirane prometne nesreće sa smrtno stradalim osobama. U razdoblju od 16. do 22. rujna za vrijeme provođenja  projekta nisu evidentirane prometne nesreće sa smrtno stradalim osobama, no dogodile su se tri prometne nesreće u kojima je pet osoba teško ozlijeđeno, prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom i pet prometnih nesreća s materijalnom štetom.


Tijekom provođenja „Dana sigurnosti u prometu“ policijski službenici su vozačima uručivali prigodne letke na temu sigurnosti u prometu pod sloganom „Ostani živ i spasi živote drugih“, a vozači su potpisivanjem prisege o poželjnom i odgovornom ponašanju svih sudionika u cestovnom prometu aktivno sudjelovali u projektu.

Još jednom podsjećamo sve sudionike u prometu da se i dalje pridržavaju svih prometnih propisa tako da svatko bude siguran!

(Izvor: PU pozesko-slavonska)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI