OBUKA NEPLIVAČA: Samo zahvaljujući Požeškom športskom savezu i Željku Mitroviću požeška djeca su imala besplatnu školu plivanja

6.8.2022. | 21:22

Ante Mandarić/PŠS

Pregleda: 2728

NOVO

Ljetno računanje vremena u Požegi je prije 105 godina trajalo kraće
Pogledajte koliko zarađuju taksisti u Hrvatskoj
Upozorenje Porezne: U tijeku je prijevara oko povrata poreza!
Održana redovna godišnja skupština Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Grada Požege
Mogu li si Hrvati priuštiti ljetovanje? “Negdje su cijene povećane 100 posto
Podivljala zbog reda u Hrvatskoj pošti pa izvrijeđala djelatnice: ‘Kurva mala, kobila, majmun’!
U sudaru vozila i vlaka lakše ozlijeđen 30-godišnjak
Sportska zajednica PSŽ raspisala Javni poziv za sufinanciranje programa/ projekata u sportu na području Požeško-slavonske županije u 2023. godini
RAČUNALNA PRIJEVARA: Tek punoljetni Zagrepčanin nasamario Požežanku (37) i uzeo joj akontaciju za najam apartmana pa se više nije javio
Pikantni zalogaji u lisnatom tijestu: Brza mesna pita iz pećnice ili friteze na vrući zrak

FOTO: PŠS

6.8.2022. | 21:22 | Ante Mandarić/PŠS
Pregleda: 2728

Rekordna po broju polaznika, ovogodišnja Škola plivanja Požeškog športskog saveza na Gradskim bazenima Požega jučer je došla svome kraju. Završnom priredbom, demonstracijom stečenih vještina i podjelom diploma nikad brojnijim polaznicima, požeška je škola plivanja "zatvorila vrata" za ovu godinu.

Voditelj Škole plivanja Alen Ivanović zahvalio je svima koji su omogućili školu te naglasio kako je ove godine kroz školu plivanja prošlo čak 560 djece.

Obuka se provodila puna četiri tjedna odnosno od 11. srpnja do 05. kolovoza i to svakim radnim danom kroz tri termina Svaka skupina polaznika imala je obuku 60 minuta dnevno, ukupno 20 sati u 20 radnih dana. U Školi plivanja radilo je 8 profesora kineziologije. To su Alen Ivanović, Albinko Bagarić, Vjeko Lojber, Zoran Čokrlić, Anton Čokrlić, Željko Bunčić, Vlasta Krizmanić i Josip Križanović.


Škola plivanja provodila se u sklopu projekta "Hrvatska pliva 2022" iz kojeg je organizator Požeški športski savez dobio 95.714,02 kuna od Ministarstva turizma i sporta. Zbog toga je ove godine obuka bila potpuno besplatna za sve polaznike. Srećom pa projekt nisu radili "stručni i dokazani" zaposlenici Grada Požege predvođeni gradonačelnikom Glavićem jer bi onda roditelji mladih Požežana morali plaćati školu plivanja.

 

Predlažemo gradonačelniku Glaviću da se obrati Sportskom savezu i svom imenjaku Mitroviću za buduće sportske projekte u Požegi, da se Gradu ne ponavljaju neuspješni projekti kao što je obnova rasvjete u bivšem Grabriku ili stadion Slavonije, bolje rečeno ona livada koja je od njega ostala, nakon što ga je Glavić srušio.

Dodajmo da Gradski bazeni Požega nastavljaju s radom sve do 05. rujna, a otvoreni su svakog dana od 8,00 do 20,00 sati.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI