NASLOVNACRNA
NAŠ PORTAL U BRODU JAVLJA EKSKLUZIVU: Nasilno upao u ʺvlastituʺ kuću, polomio namještaj te pokušao ubiti kćer

FOTO: sbonline.hr

NAŠ PORTAL U BRODU JAVLJA EKSKLUZIVU: Nasilno upao u ʺvlastituʺ kuću, polomio namještaj te pokušao ubiti kćer

2.6.2019. 10:14 | sbonline.net IZVOR: sbonline.net PREGLEDA: 6470

Dvoje bivših supružnika, nakon rastave nastavilo je živjeti na različitim lokacijama, 56-godišnjakinja (M.M), ostala je u kući u kojoj su zajedno živjeli, bivši supružnik 58-godišnji (N.Z.) otišao je živjeti u kuću u Lužanima.

Obzirom da se (M.M.) uslijed dobivanja posla i primanja u radni odnos preselila u Split, svoju kuću ustupila je privremeno samohranoj majci 41-godišnjoj (S.S.), koja joj je i prijateljica.

Protekli tjedan, obzirom da je (M.M.) promijenila na kući sve brave ulaznih vrata, 58-godišnjak je nasilno razbijajući prozor ušao u kuću u kojoj je bila 41-godišnjakinja (S.S.), te počeo razbijati namještaj po kući uz prijetnje 41-godišnjakinji. Tonski zapis razbijanja prozora možete poslušati na kraju ovog teksta.


Nakon dolaska policije, 58-godišnjak se udaljio s lokacije.

Nakon toga u kuću dolazi i kćer bivših supružnika 27-godišnja (A.Z.) koja iznenađena i zatečena nastalom situacijom odlučuje pronaći svojeg oca, s ciljem da razgovara s njime. Oca pronalazi u njegovoj kući u Lužanima, nakon što nije htio otvoriti vrata svojoj kćeri, izlazi na balkon prvog kata kuće, i na svoju kćer baca veliku posudu s cvijećem punu zemlje, u zadnji trenutak, prijateljica koja je bila s (A.Z.) povlači ju za rame i za samo koji centimetar posuda se o pod razbija pored 27-godišnjakinje. Vidjevši da ju je promašio 58-godišnjak uzima još jednu veliku posudu s cvijećem punu zemlje te ponovo baca na svoju kćer, srećom i drugi puta je promašio.

Nakon žučne rasprave, i vrijeđanja od strane 58-godišnjaka, (A.Z.) i prijateljica odlaze kući kako bi pospremile nered koji je počinio njezin otac.

Situacija je ovo iz koje može proizaći apsolutno sve, i one najcrnje misli koje bi se mogle obistiniti. Jako je bitno obzirom da ovo nije prvi teži konflikt u ovoj obitelji, (N.Z.), je već bio prijavljivan za obiteljsko nasilje i slično, da institucije kvalitetno i promptno odrade svoj posao, te spriječe potencijalno još ružnije stvari.

Također, u nekoliko navrata, (M.M.) je javno upozoravala na nasilno ponašanje, svojeg supruga, također poslije i bivšeg supruga, institucije su inertne i postavlja se pitanje tko će biti krivac ukoliko dođe do težih posljedica.

Tagovi: slavonski brod, provala, kuća, supružnici, pokušaj ubojstva