U sudaru poginuo muškarac, ozlijeđene još 4 osobe

Prometna nesreća između Pakraca i Omanovca
(FOTO: Marko Keć)

27.12.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 13345

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 10 sati na cesti između Pakraca i Omanovca smrtno je stradala jedna osoba.



Dodano u 18,25


Po završetku policijskog očevida, glasnogovornica Ivana Radić objavila je priopćenje za javnost.


"U blagom zavoju u desno zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku 37-godišnja vozačica je izgubila nadzor nad osobnim automobilom „opel astra“, vinkovačkih registracijskih oznaka, uslijed čega se vozilo zanijelo i prešlo na suprotni kolnički trak nakon čega je bočnom stranom udarilo u prednji dio osobnog automobila „VW golf“, virovitičkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji vozač.



Tom prilikom 62-godišnji putnik s prednjeg sjedišta iz „opela“ je smrtno stradao, vozačica je lakše, a 61-godišnja putnica sa stražnjeg sjedala je teško ozlijeđena ali se ne nalazi u životnoj opasnosti. Vozač „golfa“ i njegov 47-godišnji putnik su teško ozlijeđeni i ne nalaze se u životnoj opasnosti. Protiv 37-godišnje vozačice slijedi kaznena prijava."



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI