U sudaru poginuo muškarac, ozlijeđene još 4 osobe

Prometna nesreća između Pakraca i Omanovca
(FOTO: Marko Keć)

27.12.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 13380

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 10 sati na cesti između Pakraca i Omanovca smrtno je stradala jedna osoba.



Dodano u 18,25


Po završetku policijskog očevida, glasnogovornica Ivana Radić objavila je priopćenje za javnost.


"U blagom zavoju u desno zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku 37-godišnja vozačica je izgubila nadzor nad osobnim automobilom „opel astra“, vinkovačkih registracijskih oznaka, uslijed čega se vozilo zanijelo i prešlo na suprotni kolnički trak nakon čega je bočnom stranom udarilo u prednji dio osobnog automobila „VW golf“, virovitičkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji vozač.



Tom prilikom 62-godišnji putnik s prednjeg sjedišta iz „opela“ je smrtno stradao, vozačica je lakše, a 61-godišnja putnica sa stražnjeg sjedala je teško ozlijeđena ali se ne nalazi u životnoj opasnosti. Vozač „golfa“ i njegov 47-godišnji putnik su teško ozlijeđeni i ne nalaze se u životnoj opasnosti. Protiv 37-godišnje vozačice slijedi kaznena prijava."



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI