NASLOVNASPORT
Lipičko-pakračka ekipa Vrisak.hr osvojila 3. mjesto na turniru u Garešnici

FOTO: Compas

Lipičko-pakračka ekipa Vrisak.hr osvojila 3. mjesto na turniru u Garešnici

16.1.2019. 19:47 | Novinar 034 IZVOR: Compas PREGLEDA: 251

U organizaciji veterana NK Garić u novoj sportskoj dvorani u Garešnici se u vremenskom periodu od 5. do 13. siječnja igrao malonogometni turnir „Garešnica 2019.“ na kojem je ekipa Vrisak.hr, koja se sastojala od lipičkih i pakračkih igrača, osvojila 3. mjesto i nagradu od tisuću kuna.


Seniorska kombinacija NK Lipik 1925 i NK Hajduk Pakrac pod nazivom Vrisak.hr na malonogometnom turniru u Garešnici osvojila je 3. mjesto svladavši OPG Ružička (MNK Bjelovar) rezultatom 1:0.

U skupini su bile tri ekipe, a Vrisak.hr je s pet bodova prošao četvrtfinale u kojima je ekipu Zdenka 91. iz Velikih Zdenaca pobijedio rezultatom 3:2. U polufinalnoj utakmici susreli su se s ekipom CB Gama & Pizzeria Faf iz Kutine, a nakon početnog vodstva naših s 1: 0, na kraju su Kutinčani ipak bili bolji te su pobijedili rezultatom 2:1.


Za Vrisak.hr nastupili su Roberto ZanettiVedran MacuraTomislav OršićStjepan PetrovićIvor PodunavacIvan KaurinAdriano BaškieraMario KomljenovićDarko Kovačić i Filip Dietzman, a vodili su ih Dejan Iličić i Saša Komljenović.

Malonogometni turnir „Garešnica 2019.“ u konkurenciji 16 seniorskih ekipa osvojila je domaća ekipa Garygunsa. U finalu su pobijedili sastav Caffe bara Gama & Pizzerije Faf s 2:1 te su uz pobjednički pehar osvojili i nagradu od 10 tisuća kuna.

 


Tagovi: mali nogomet, lipičko-pakračka ekipa, vrisak, graešnica