Lipički bazeni otvoreni od 3. lipnja

FOTO: compas.com.hr

24.5.2023. | 13:32 | Dinko Kliček
IZVOR: compas.com.hr
Pregleda: 527

Lipički bazeni su spremni primiti prve kupače, a kupališna sezona započinje 3. lipnja i trajat će zaključno s 31. kolovoza. Kako i priliči, 3. lipnja neće se naplaćivati ulaz, a za sve posjetitelje ulazna vrata će biti otvorena već od 9 sati ujutro, dok je za navečer, s početkom u 21 sat, organiziran koncert grupe "Nevera band".

Uvodnim ljetnim koncertom uz bogatu ugostiteljsku ponudu bit će predstavljena i nova statična ljetna pozornica, zbog praktičnosti montirana na ulazni dio zelene površine i predviđena za doista brojna društveno-kulturna i zabavna događanja najavljena za predstojeće ljeto.

Kako doznajemo, radno vrijeme bazena bit će isto kao i prošle godine. Bazeni će raditi od nedjelje do četvrtka od 9 do 21 sat, a petkom i subotom do 2 ujutro kad je predviđeno i noćno kupanje.


Cijene cjelodnevnih ulaznica su sljedeće: za odrasle 3,5 eura, a vikendom i blagdanom4,5 eura, dok za djecu od 4 do 15 godina starosti iznose 2,5 eura (vikend 3 eura). Moguće je i već poznato kupanje od 16 sati kad se naplaćuje popodnevna ulaznica u visini 2,5 eura (vikend 3,5) za odrasle, dok će djeca takvo skraćeno kupanje plaćati 2 eura (vikend 2,5). Postoje opcije kupnje obiteljskih ulaznica, kao i onih mjesečnih i sezonskih. Omogućen je i najam ležaljki po 3 eura, kao i raznih rekvizita za zabavu.

O ugostiteljskoj ponudi ove će godine brinuti lokalni poduzetnici Ivana Matačić i Marko Barčan koji takva iskustva imaju od ranije. U razgovoru s njima doznali smo detalje koji garantiraju da će se ovog ljeta na bazenima moći dobro pojesti i popiti. Za sve one koji već pitaju, među ostalim je potvrđena i široka paleta proizvoda domaćeg craft piva iz Pivovare Slavonica kojom ćete bez problema gasiti žeđ tijekom najavljenih ljetnih vrućina.

Za više informacija valja zapratiti Facebook stranicu Bazeni Lipik – Službena stranica, dok ćetenajave događanja na bazenima moćipročitati iputem našeg portala.

(Izvor: compas.com.hr)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI