NASLOVNAPOLITIKA
Krizmanićev sin poručuje: ʺSjećamo se i ja i ti onog dana kad sam te zaustavio da udariš moju sestru...ʺ

FOTO: 034 Portal

Krizmanićev sin poručuje: ʺSjećamo se i ja i ti onog dana kad sam te zaustavio da udariš moju sestru...ʺ

20.3.2019. 12:44 | Ante Mandarić PREGLEDA: 11038

Skandal koji je jučer potresao požeški HDZ ne jenjava. Nakon što ga je kćer optužila za brutalno nasilje u obitelji nad njom i majkom, isto je u komentarima na 034 Portalu učinio i sin Igora Krizmanića, rekavši kako su optužbe koje je iznjela njegova sestra samo vrh sante leda.

"Evo da se i ja oglasim, inače sam sin dotičnog gospodina ili da ga nazovem svojim “ocem” koji izjavljuje kako ništa loše ne misli o svojoj kćeri, e pa dragi tata da te sin malo razotkrije", počeo je A.K. svoju priču na Facebook stranici ispod našeg članka pod naslovom "Prijateljski i strančki krug oko gradonačelnika Puljašića sve više pod udarom".

"Ako toliko voliš svoju djecu kojoj si priuštio pravi pakao u djetinjstvu i kojoj si vjerojatno zaboravio datume rođenja jer ne pamtim dana kad si nazvao da čestitaš rođendan, makar da pitaš kako smo i je li nam nešto treba", nastavlja sin Igora Krizmanića koji je jučer svojevoljno napustio HDZ i odstupio sa svih funkcija koje je obašao.


Na sinoćnjoj konferenciji za medije, isto to je potvrdio i predsjednik ŽO HDZ-a dr.sc. Željko Glavić rekavši kako je Krizmanić nakon razgovora s njim odlučio svojevoljno napustiti stranku.

"Sjećamo se i ti i ja jako dobro onog dana kad sam te zaustavio da udariš moju sestru, sjećam se jako dobro onog dana kad si nas izbacio iz kuce, sjećam se jako dobro svih pogrdnih riječi koje si izgovorio mojoj sestri, a o mami da ne pričam! Nadam se da ne moram dalje jer ima toga još puno...", stoji u mladićevom komenatru.Na kraju je ocu poručio da se nada da se sjeća "onog dana kada mu je rekao da je karma kurva koja se vraća kao bumerang".

Komentar je "pokupio" hrpu lajkova i odobravanja od strane ljudi koji tu obitelj poznaju, ali i sestre koja je ovu priču i "načela".

"Evo, da i ja napišem nešto, pošto dotični toliko voli svoju djecu, zašto me onda brat vodio do oltara, umjesto njega!?", napisala je P. 

Igor Krizmanić namjerava svoju nevinost dokazivati sudbenim putem, a to se sinoć spominjalo u ŽO HDZ-a Požeško-slavonske županije. Čini se da ova priča neće uskoro dobiti svoj kraj, a nama ostaje za vidjeti u kojem će se smjeru odvijati i hoće li optuženi odgovarati za svoja nedjela.

Tagovi: politika, hdz, igor krizmanić, obiteljsko nasilje, sin, kćer, optužbe