NASLOVNASPORT

Krešimir Poleti jednoglasno izabran za najboljeg trenera požeške 1. ŽNL

29.7.2018. 09:34 | sportalo.hr IZVOR: sportalo.hr PREGLEDA: 4325

Krešimir Poleti gotovo jednoglasno je izabran za najboljeg trenera požeške 1. ŽNL, samo se on sam nije odlučio dati sebi glas, ali nakon čudesno osvojenog naslova prvaka to je bilo prilično očekivan rasplet. 11 pobjeda u isto toliko proljetnih utakmica, uvjerljive pobjede i odlična napadačka igra bile su njegove reference koje su kolege lako prepoznale.

– Zahvalio bih svim kolegama na glasovima, naravno da je lijepo i da laska dobiti jedno takvo priznanje. Naravno, veliko hvala mojim dečkima, oni su najzaslužniji za naslov pa samim tim i za ovu nagradu. Oni su dobili pehar, ja ovu nagradu i mislim da nam je to sjajan poticaj za ono što nas čeka u novoj sezoni – rekao nam je najbolji trener 1.ŽNL.

Kaptolčani su se počeli spremati za ono što ih čeka u novoj sezoni, momčad je ostala na okupu a da je i forma ostala na visokoj razini potvrđuje već prva pripremna utakmica u kojoj su u Pakracu golovima Mileta Pavelića slavili protiv tamošnjeg MŽNL ligaša.


– Izuzev uvodnih 10ak minuta odigrali smo odličnu utakmicu, i igrački i trkački sam vrlo zadovoljan onim što smo pokazali. Naravno, puno je posla pred nama, ali dečki su redoviti na treninzima i vjerujem da ćemo dobro izgledati več na početku sezone – zaključio je Poleti.

Kaptol nastavlja u žestokom ritmu treninga, a što se utakmica tiče slijede im dva memorijalna turnira, oni u Gradcu i Mihaljevcima.

Tagovi: sport, nogomet, trener, poleti