NASLOVNADRUŠTVO

Kreće nova sezona besplatnih edukacija za poduzetnice i poduzetnike, ali i sve one koji to žele biti

19.3.2019. 08:09 | poduzetnica.hr IZVOR: poduzetnica.hr PREGLEDA: 679

Četvrtu godinu za redom Ženski poduzetnički centar u suradnji s jedinicama lokalne uprave i samouprave - Gradovima - prijateljima ženskog poduzetništva, kreće s besplatnim edukacijama za poduzetnice i poduzetnike, ali i sve one koji to žele postati. Ove predavačke sezone kreće novi ciklus u Zaprešiću i Petrinji, te premijerno u Poreču i Daruvaru - novim gradovima prijateljima ženskog poduzetništva.

A razlog uspjeha ove aktivnosti Ženskog poduzetničkog centra leži i u iznimnoj statistici učinka besplatnih edukacija organiziranih u suradnji s Gradovima prijateljima ženskog poduzetništva - 1/3 polaznica otvorila je svoje tvrtke nakon održanih besplatnih edukacija ili je u postupku otvaranja pravne osobe ili obrta. 2/3 polaznica i polaznika uspješno je pohađalo sve cikluse Poduzetničke akademije kroz besplatne edukacije. 1/2 polaznica i polaznika ostvarilo je kroz projekt Grad prijatelj ženskog poduzetništva učinkovit networking te plasman svojih proizvoda i usluga.
1/5 polaznica i polaznika prije pohađanja edukacija željela je odustati od svojih poduzetničkih aktivnosti, ali su se nakon edukacija predomislili – rezultati su to koje je tijekom dosadašnje provedbe pokazao projekt Grad prijatelj ženskog poduzetništva, kojega Ženski poduzetnički centar www.poduzetnica.hr provodi u suradnji s nekoliko hrvatskih gradova.

- Poslovanje hrvatskih poduzetnica i poduzetnika sve je zahtjevnije jer se domaće tržište sve više razvija, te postaje sadržajnije, uz rastuću i brojnu konkurenciju u gotovo svakoj branši, te s kupcima koji traže iznimno puno za malo novaca. Tim poslovnim izazovima svaka vlasnica i vlasnik tvrtke i obrta u Hrvatskoj, ali i svi oni koji to kane biti, mogu doskočiti isključivo neprestanim ulaganjem u nova znanja i vještine, koje mu omogućuju i besplatne edukacije u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra, a financirane iz proračuna jedinica lokalne samouprave u sklopu projekta Grad prijatelj ženskog poduzetništva. Ove godine iznova su s nama Grad Zaprešić i to treću godinu održavanja edukacija, te Grad Petrinja, drugu godinu održavanja edukacija, a posebno smo ponosni što su naš projekt besplatnih edukacija prepoznali i Gradovi Poreč i Grad Daruvar, uz koje ćemo održavati predavanja u 2019. godinu također - najavila je Sanela Dropulić, direktorica Ženskog poduzetničkog centra.Od proljeća 2016. godine do danas provedeno je više od 800 besplatnih edukacija u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra, te uz financijsku potporu Gradova –prijatelja ženskog poduzetništva (Zagreb, Nova Gradiška, Lipik, Zaprešić, Vukovar, Petrinja, Pakrac i Jastrebarsko) poslušalo je više od 1.200 polaznika.

Od početka 2019. godine u ovom projektu je Grad Poreč i Grad Daruvar čije poduzetnice i poduzetnici, ali i svi oni koji to kane postati s nestrpljenjem očekuju besplatne sadržaje za nove vještine i znanja uvijek prijeko potrebnih za poslovanje na realnom tržištu.

Ove godine predavanja će biti usmjerena na kvalitetnu organizaciju prodaje poduzetničkih proizvoda i usluga, razvoju soft vještina, postavljanju i ostvarivanju poslovnih ciljeva, boljem razumijevanju hrvatskog poreznog sustava, ali i razvijanju vještina i kompetencija koje vode prema uspješnom poduzetništvu.

Tagovi: poduzetnice, radionice, besplatne, pakrac

48 SATI NA 034PORTALU

.

Odličan nastup Krešimira Valentića (AK Požega) na ʺNaturel Velebit Ultra Trailu 2019ʺ!

.

HPD Gojzerica Požega u pohodu po Rumunjskoj: Obišli Transilvaniju i osvojili Karpate

.

Vrijeme danas sunčano i vruće

.

U Lipiku i Pakracu položeni vijenci povodom Dana državnosti

.

Obavijest Tekije d.o.o. o zamućenje vode

.

Čestitka gradonačelnika Lipika Vinka Kasane

Prijavite se za hitne kredite

Prijavite se za hitne kredite

zajamčena ponuda kredita

► REGISTRIRAJ SE DA OBJAVIŠ OGLAS

.

Čestitka župana Tomaševića povodom Dana državnosti

.

Svi učenici osnovnih škola s područja Grada Požege dobit će besplatne radne bilježnice

.

U povodu Dana državnosti RH položeni vijenci na Trgu 123. brigade u Požegi

.

Boban Gabrijel prešao u nogometni klub Šerif

.

Danas sunčano i u većini krajeva vruće

.

Spomen na žrtve partizansko-komunističkog progona u Slatinskom Drenovcu

.

Treća godina traganja za pakračkim starim gradom: Počela arheološka istraživanja

.

Za poljoprivrednike s područja Lipika i Pakraca besplatan povrat prazne ambalaže

.

U policijskoj pojačanoj kontroli vozača rekorder imao 2,12 promila alkohola

.

Dvije teške krađe provaljivanjem, jedna krađa novca, jedna prijevara i prometne nesreće

.

Požar gospodarske zgrade u Šeovcima, brzom intervencijom JVP Grada Požege spriječena veća šteta

.

Polukružno okretanje završilo sudarom dva Volkswagen-a

.

Struje neće biti ...

FOTONALAZ

FOTKA DANA: Samo u Požegi- konj na cesti!