NASLOVNAPOLITIKA
Konačno! Tamara Puač izbačena iz SDP-a, stranka na putu prema oporavku!

FOTO: 034 Portal

Konačno! Tamara Puač izbačena iz SDP-a, stranka na putu prema oporavku!

30.5.2018. 09:04 | Ante Mandarić PREGLEDA: 9889

Članove SDP-a Požeštine jutros je dočekala pozitivna vijest jer kako pišu nacionalni mediji Tamara Puač je "konačno" izbačena iz SDP-a. Očito je predsjedništvo o tome odlučivalo sinoć, a odluku još mora potvrditi Glavni odbor SDP-a te se očekuje da će nakon toga biti uloženo nekoliko žalbi, kaznenih prijava, tužbi od strane Tamare koje se neće baš tako lako riješiti.Morate znati da osobe koje obožavaju vidjeti svoje fotke po medijima, čitati svoje izjave (ma koliko glupe bile) ne mogu samo tako odustati jer nekima je život u oku javnosti poput droge, a to je ovisnost koje se ne može lako riješiti.


Nakon HNS-a i sad SDP-a, Tamara gubi drugu ili treću političku domovinu, a mene evo zanima koju će stranku iduću obradovati svojim članstvom.

Pretpostavljam da HDZ neće, MOST nije lud, Živi zid ne želi da ga netko uništi pa postoji mogućnost da se pridruži nekoj "penzionerskoj" stranci koju bi mogao osnovati Ronko ili netko drugi.


Kata Ronko

Sad nam samo preostaje vidjeti hoće li ti isključeni ili izbačeni iz stranke napustiti svoje fotelje u Gradskom i Županijskom vijeću, ali poznavajući aktere, oni će do zadnjeg dana ostati na svojim mjestima, pa ipak je to 6000 kuna na godišnjoj razini.


Čolak, Ronko i Višinger

Ako se ovaj trend rasipanja stranke nastavi, SDP-ovih zastupnika neće biti ni u Gradskim vijećima drugih gradova te općinskih u općinama, a ionako ih nema previše.

Po Statutu, sad bi se trebao imenovati povjerenik SDP-a za našu županiju, a izbori bi se trebali dogoditi do jeseni, no vrijeme će pokazati jer ni u Gradskoj organizacija situacija nije ništa bolja.

Članak s Tportala pročitajte OVDJE.Tagovi: sdp, požega, politika, tamara puač, izbacivanje, član