NASLOVNACRNA
Ivan Vlahović opet na meti lopova !!! Susjeda A.L. organizirala krađu !?

FOTO: M.M.

Ivan Vlahović opet na meti lopova !!! Susjeda A.L. organizirala krađu !?

12.9.2019. 15:32 | Mladen Mirković PREGLEDA: 6368

Jučer smo svjedočili ponovno krađi stabala koja su u vlasništvu Ivana Vlahovića iz Gornjih Emovaca.

Da bi stvar bila bolja desio se scenarij od 2016. godine samo krađu je organizirala druga osoba. 2016. godine Ivanu je pokradeno oko 15 kubika drva, a policija je nakon deset dana pronašla počinitelja koji je drva morao vratiti Ivanu Vlahoviću.
Sada, tri godine poslije, susjeda Ivana Vlahovića A.L. doselila se prije 15 godina u rodno mjesto gornje Emovce kada su počeli problemi za pojedine sumještane toga mirnog sela. 

U razgovoru s Ivanom ali i sa stanovnicima Gornjih Emovaca dobili smo samo negativne informaciji o A.L. koja je imala fizičke obračune, verbalne pa čak i problem s DVD-om Gornjih Emovaca jer je prema njenoj teoriji vatrogasni dom u njenom posjedu, no nećemo o svim problemima već o ovom bitnom.A.L. je prije dva dana organizirala nekoliko ljudi kako bi oko njene livade posjekli i napravili drva te joj dovezli kući, kada je došlo do rezanja i rušenja momci koji su to radili su dobili informaciju od starosjedioca iz G. Emovaca da to nije njeno već od Ivana Vlahovića i da to ne ruše na što su isti ti momci i odustali te otišli i o svemu obavijestili Ivana.Ivan dolazi do svoje livade i vidi da su stabla porušena ali ne i odvezena te zove mjernika da i sam bude sto posto siguran jesu li drva u njegovom i jesu li njegova ili ne. Mjernik je izmjerio, okolčio Ivanovu parcelu te je vidljivo da su stabla Ivanova i da mu je načinjena šteta.

U svemu tomu A.L. je organizirala prijevoz drva što je i učinjeno te su Ivanova drva završila u dvorištu susjede, a granje je ostalo na Ivanovoj livadi da sam očisti.Vlahović Ivanu ništa drugo nije preostalo te je pozvao policiju koja je došla na mjesto događaja vidjela situaciju ali i posjetila susjedu A.L. koja bez obzira na jasnu situaciju tvrdi da to nije Ivanovo već njeno.

Očigledno da susjeda A.L. ne zna što je njeno i dokle pa ide sistemom "APP" (ako prođe, prođe) što u ovom slučaju će se riješiti putem institucija pravne države."Od kad se prije petnaestak godina vratila u ovo prelijepo i mirno mjesto gotovo da i nema mještanina s kojim nije ušla u konflikt. Bilo je tu fizičkog nasilja, a htjela nam je i vatrogasni dom srušiti tvrdeći da je njezin. Sad se dohvatila mene.

Ne preostaje mi ništa nego podignuti privatnu tužbu jer iako mi je geodet potvrdio da su stabla moje vlasništvo ona i dalje tvrdi da je to njezino." - kratko nam je rekao Ivan Vlahović

 

 

Tagovi: krađa, drva, vlahović, emovci

48 SATI NA 034PORTALU

.

Završno euharistijsko slavlje Biskupijskoga dana u Požegi

.

Šesta Ljetna škola povijesti 2019.

.

Kad nema mjesta na Trgu, parkira se i nasred ceste

.

Uzbudljiva 1. ŽNL - Hoće li danas u Mihaljevcima ostati tri boda i mjesto na vrhu tablice !?

.

2. Lipičko slavonsko sijelo- FOTO

.

Alilovčanin Miroslav Bartolović državni prvak u natjecanju orača u kategoriji ʺPlugovi ravnjaciʺ - predstavljat će RH u Rusiji

Građ. Zemljište Lovre pl. Matačića

Građevinsko zemljište, Pleternica, 1193 m2

Prodajem Banseg Metabo

► REGISTRIRAJ SE DA OBJAVIŠ OGLAS

.

FOTO: Dan nacionalnih manjina Grada Lipika, 21.9.2019.

.

Danas u ʺPlodovima zemljeʺ pogledajte lipičkog Nizozemca Barta i njegovu rižu u Skenderovcima

.

Uživajte u zadnjem danu ljeta, temperatura danas u Požegi ide i do 23°C

.

Glazbeno-duhovni koncert “Otvorite vrata Kristu 2019“ u dvorani “Tomislav Pirc” u Požegi 21.9.2019.

.

Izjednačen derbi u Slavonskom Brodu. ʺSkidali smo se u svlačionici gdje su se skidala velika imenaʺ

.

U Vidovcima nepoznati počinitelj oštetio parkirani automobil i pobjegao - ʺNadam se da će mu savjest proraditi i da će se javitiʺ

.

Sunčana subotnja šetnja Požegom 21.9.2019.

.

Policija obavijestila da se Alen Pastorčić nakon skoro dva tjedna vratio kući

.

Forum žena GO SDP-a Požega obilježava Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama

.

NOVA PRAVILA ZA ODLAZAK U MIROVINU: Osjetno veće mirovine imat će oni koji žele raditi do 70.

.

Hladnoća, mraz, vjetrovi... Vakula najavio prvu pravu jesensku kišu!

.

EKSKLUZIVNO - SBonline jedini medij koji je razgovarao sa svećenikom o kojem danas bruji cijela Hrvatska-pročitajte njegovu izjavu!

FOTONALAZ

Kad nema mjesta na Trgu, parkira se i nasred ceste