Fiatom udario u izlog, lančani sudar u Brestovcu

Prometna nesreća u Zagrebačkoj ulici
(FOTO: Mario Nakić)

19.08.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 7707

Vozač automobila "Fiat uno", daruvarskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i udario u reklamni izlog u vlasništvu 62-godišnjaka u Bolničkoj ulici u Pakracu u nedjelju oko 21 sat. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem. Isti dan oko 11:30 u Brestovcu u Požeškoj ulici dogodio se lančani sudar tri osobna automobila samo s materijalnom štetom. Nesreća se dogodila kada je vozač jednog automobila stao da propusti pješaka na pješačkom prijelazu, a zatim su se druga dva vozila iza sudarila u njega.

31-godišnji vozač motocikla marke "Piaggio vespa" u subotu oko 16 sati je u padu s motocikla pri skretanju na kolni ulaz u Blackom teško ozlijeđen. Neslužbeno doznajemo kako je riječ o prijelomu ključne kosti i rebra. Pri skretanju se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu te je protiv njega slijedi i prekršajni nalog.

Remećenje javnog reda i mira


U nedjelju oko 23 sata u pakračkoj Ulici Petra Preradovića u ugostiteljskom objektu dvojica muškaraca starosti 27 i 39 godina verbalno su se i tjelesno sukobila. 39-
godišnjak je imao 1.62 promila alkohola u krvi, a 27-godišnjak nije bio prisutan u objektu u vrijeme policijske intervencije pa će mu koncentracija krvi u alkoholu
izmjerena naknadno. Protiv obojice slijedi optužni prijedlog.


Četiri požara na otvorenom.

Prvi požar u kojem je gorjelo nisko raslinje se dogodio u subotu oko 10 sati na otvorenom prostoru u ulici A. Starčevića u Požegi. Oko 16 sati raslinje je gorjelo u Latinovcu, intervenirali su vatrogasci DVD Čaglin i JVP Požeško -slavonske županije. U nedjelju su vatrogasci JVP Grada Požege čak dva puta intervenirali na otvorenom prostoru pored Šokačke ulice u Požegi. Prvi požar je ugašen oko 17 sati a također je gorjelo nisko raslinje. Drugi put je gorio divlji deponij otpada.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI