Pao još jedan proizvođač: Sadio u vrtu, sušio u podrumu

Policija je zaplijenila stabljike koje je proizvođač sadio i sušio
(FOTO: Mario Nakić)

30.07.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 12614

Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, policija je izvršila pretragu prostorija obiteljske kuće 42-godišnjaka u okolici Požege. Zatekli su 34 stabljike kanabis marihuane posađene u vrtu i još 35 stabljika koje su se sušile u podrumu. U kući su mu pronašli i dvije staklene nargile namijenjene konzumiranju.

Ovu najnoviju zapljenu, ujedno najveću ove godine na području Požeško-slavonske županije, predstavila je danas Biljana Vuković, voditeljica Službe kriminalističke policije u PU požeško-slavonskoj istaknuvši kako se vrijednost zaplijenjene marihuane može mjeriti u desetcima tisuća kuna.




- Protiv 42-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnim drogama, za što je predviđena zatvorska kazna u trajanju od jedne do 12 godina. Radi se o višestrukom prijestupniku koji je otprije poznat našoj policijskoj upravi upravo po kršenju zakona o opojnim drogama - rekla je Vuković dodavši kako se nada da ovo neće ostati najveća zapljena opojnih droga do kraja godine.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI