Ljetno kino u Požegi: Subotom navečer na livadi pored Orljave

Dogradonačelnik Pilon (lijevo) s članovima udruge PUMA
(FOTO: Matea Pandžić)

30.07.2013. | Matea Pandžić
Pregleda: 16970

Marijan Crnjac, predsjednik požeške udruge mladih PUMA, predstavio je njihov prvi projekt pod nazivom "Kino pod zvijezdama" koji će se održavati svake subote u kolovozu u 21 sat na livadi nasuprot starog autobusnog kolodvora.

- Požegi nedostaje jako puno aktivnosti za mlade i htjeli smo pojačati društveni život kroz razne projekte, humanitarne akcije, volonterske radove... Planiramo ostvariti suradnju sa sličnim organizacijama mladih s područja naše županije. Budući da sve više mladih odlazi iz Požege, mi ćemo im pokušati pokazati da Požega ima puno potencijala te da vrijedi u njoj ostati – rekao je Crnjac na današnjoj konferenciji za medije u gradskoj kući kojoj je uz članove udruge prisustvovao i dogradonačelnik Mario Pilon.

- Mladi se često žale kako im nedostaje kino. Trenutačno nemamo prostor, fnancijska sredstva za kino pa smo odlučili napraviti kino na otvorenom – dodaje Marijan koji ističe podršku Grada Požege.


- Prikazat ćemo četiri filma na platnu visine oko šest metara i širine osam metara. Filmovi su podijeljeni na više žanrova tako da sve populacije budu zadovoljne. Ove subote, 3. kolovoza prikazat ćemo film "Sonja i bik", sljedeće subote "Madagaskar 3", zatim "Untouchables", a zadnje subote u kolovozu "Stolen". Kino pod zvijezdama održat će se na livadi uz Orljavu, preko puta starog kolodvora – izjavio je Marijan napomenuvši da je ulaz besplatan za sve četiri večeri.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI