Bognar: Imam plan, a u dokazivanju svi kreću od nule (foto)

Damir Bognar 8u crvenoj majici) novi je trener NK Slavonije
(FOTO: Aleksandar Grlić)

23.07.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 12976

"Tu ste u svome gradu, radite ono što volite, dobijete i koju kunu. Uživajte i dajte sve od sebe i očekujem uspješnu sezonu", poručio je igračima NK Slavonije, pomoćni trener Krešimir Brkić, prije nego ih je preuzeo novi glavni trener Damir Bognar. Čak 26 igrača sudjelovalo je na prvom treningu s Bognarom, bilo je i nekoliko juniora koji su tako nagrađeni. Ima i nekih novih imena.

- Novi igrači su Josip Pajić iz NK Požege, jedan od oslonaca prošlogodišnjeg prvaka i Tomislav Žuljević koji je došao iz NK Maksimira, inače naš Požežanin. Tu su i Matej Peharda i Marko Šubara iz NK Papuka, Matej Rehak koji je dijete NK Slavonije ali je bio zadnju sezonu igrao u NK Dinamu iz Vidovaca - nabraja nam Bognar.

Bognar priča kako zna te igrače od prije. - Mislim da možemo složiti ozbiljnu ekipu. Imam plan, ali još smo uvijek u fazi pripreme za zahtjeve i podražaje koji slijede. Kroz 10-ak dana ćemo krenuti s prijateljskim utakmicama. Prva ozbiljnija provjera će biti turnir u Pleternici. To će biti utakmice u kojima neće biti prilike za opuštanje, iz svake bi trebali dobiti neka nova saznanja.


- S gotovo svima od njih sam već imao odnos trener - igrač, upoznat sam s njihovim potencijalom. Na meni i kolegi Brkiću je da složimo respektabilnu ekipu. Svi će imati priliku igrati, svi kreću od nule. Oslonac će biti momci koji su prošle godine podnijeli teret. Neupitno je da će neki od njih imati malo drugačiji status, to su iskusniji igrači od kojih očekujem da mi budu produžena ruka u svlačionici, znači Berdi, Pavelić i Parmaković. Osvojili su prošle godine prvo mjesto u ligi i kupu, sami su sebi na neki način podigli ljestvicu ispod koje ne bi trebali ići.


Sve ćemo učiniti da se to ostvari i ove godine, pokušat ćemo napraviti i pomake u igri za kojih ima prostora, ako to tako bude nitko neće biti sretniji od nas - zaključuje Bognar na kraju.










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI