Pakrac: Nova regulacija prometa Bolničkom ulicom

Bolnička ulica u Pakracu
(FOTO: Mario Barać)

11.07.2013. | Mario Barać
Pregleda: 4902

U jednoj od najprometnijih pakračkih ulica – Bolničkoj, od danas vrijedi nova regulacija prometa. Ova ulica je sada jednim dijelom jednosmjerna, sa smjerom kretanja prema jugu (bolnici), i to od Trga dr. Franje Tuđmana (banka) do izlaza iz ulice Prilaz na Mali most. Također, vozači koji se u promet uključuju iz Prolaza baruna Trenka sada su obavezni nastaviti kretanje skretanjem ulijevo, prema bolnici. Vozači koji se u promet Bolničkom uključuju iz Prilaza na Mali most obavezni su skretati udesno, također prema bolnici.



S obzirom da je tek postavljena vertikalna i obilježena horizontalna prometna signalizacija, vozači će imati određeni period za prilagodbu. – Kroz narednih 10-ak dana policija će upozoravati prekršitelje i sve koji se ne budu pridržavali novih uvjeta prometovanja ovom ulicom. Nakon toga ćemo započeti i sa sankcioniranjem prekršitelja, rekao je Mario Pjerabon, načelnik Policijske postaje Pakrac.


Pretvaranjem Bolničke ulice u jednosmjernu, dobilo se i 30-ak parkirnih mjesta koja ulaze u uobičajeni režim naplate parkiranja.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI