Slijetanje, pad i sudar: Nema ozlijeđenih

Ilustracija: policija
(FOTO: Mario Nakić)

08.07.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 2786

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je jučer tri prometne nesreće s materijalnom štetom u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Prva se dogodila oko 17 sati na raskrižju Ulice Ante Starčevića i Vukovarske avenije u Lipiku kada je 55-godišnji vozač motocikla Honda novogradiških registracijskih oznaka uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i pao na kolnik, a motocikl se nastavio kretati te je udario u teretno vozilo Mercedes Sprinter također novogradiških registracija koje se kretalo ispred njega.

Na cesti između Pakraca i Omanovca 45-godišnji vozač automobila VW Golf daruvarskih registracija uslijed neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola (2,2 promila) izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s ceste. Vozilo je nakon prevrtanja završilo u putnom kanalu, a vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.


Oko 15 minuta prije ponoći u Ulici dr. Franje Tuđmana u Požegi 26-godišnji vozač automobila VW Golf požeških registracijskih oznaka prilikom uključivanja u promet uslijed vožnje pod utjecajem alkohola (2,74 promila) oštetio je parkiranu Opel Corsu. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja i on je smješten u policiju do otrežnjenja.


Protiv svih počinitelja prometnih nesreća slijede prekršajne prijave, stoji u policijskom izvješću koje potpisuje glasnogovornica Ivana Radić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI