Dok je vozio traktor, zapalilo se sijeno na prikolici

Požar u Kaptolu
(FOTO: Mario Nakić)

21.06.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 7112

Županijski centar 112 i Policijska uprava požeško-slavonska zabilježili su jučer dvije vatrogasne intervencije u Požeško-slavonskoj županiji. Oko 14 sati u voćnjaku došlo je do zapaljenja 12 rola sijena ukupne težine oko 2.500 kilograma. One su se zapalile u voćnaku u Antunovcu kod Lipika, u Poljanskoj ulici. 54-godišnjak ih je prevozio traktorom na pridodanoj prikolici. Do požara je došlo vjerojatno uslijed iskrenja iz ispušne cijevi traktora tijekom vožnje. Intervenirali su vatrogasci DVD-a Antunovac i DVD-a Poljana. Intervencija je završila u 17,20 sati. U požaru je izgorjelo sijeno, dok prikolica nije oštećena.

Oko 19 sati došlo je do požara u jednoj prostoriji napuštenog društvenog doma u Lučincima kod Velike. Požar su gasili vatrogasci DVD-ova Velika, Toranj i Biškupci. Intervencija je završila za manje od pola sata. U požaru su izgorjeli bina i drveni prozor na domu koji je u vlasništvu Općine Velika, doznajemo iz policijskog izvješća.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI