Citroenom naletjela na vlak na pružnom prijelazu

Citroen je završio na samom ulazu u obližnju obiteljsku kuću
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

18.06.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 12431

Citroen slatinskih registracijskih oznaka naletio je na vlak. 27-godišnja vozačica automobila je ozlijeđena i prebačena u Opću županijsku bolnicu Požega.



Nesreća se dogodila jutros oko 6,30 sati na pružnom prijelazu u Ulici Matije Gupca, na izlazu iz Pleternice prema Slavonskom Brodu. U OŽB doznajemo kako je vozačica zadobila najvjerojatnije lake tjelesne ozljede.


- Njezino stanje je stabilno. Ima ozljede glave i blaži potres mozga, zasad možemo konstatirati lake tjelesne ozljede, ali ćemo je zadržati 24 sata na promatranju kako bismo bili sigurni da nema težih posljedica - rekao nam je Dujo Gverić, zamjenik voditelja Službe za kirurške bolesti u OŽB Požega.




Dodano u 11,05

Nakon provedenog očevida, policija je poslala sljedeće priopćenje:

27-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „citroen“, slatinskih registarskih oznaka nije se zaustavila pred pružnim prijelazom iako su bili uključeni svjetlosni i zvučni znaci, a polubranici spušteni prilikom čega je došlo do udara prednjim dijelom osobnog automobila u polubranik nakon čega se vozilo nastavilo kretati te je na samoj pruzi u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila udario putnički vlak koji se kretao na relaciji Pleternica-Batrina. Nakon udara osobni automobil se prevrnuo na krov i odbacio u dvorište obiteljske kuće koja je u vlasništvu 61-godišnjaka. U prometnoj nesreći 27-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi obavezni prekršajni nalog.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI