Cjelodnevni program izmamit će Lipičane u Aleju kestenova

Dan zdravlja u Lipiku
(FOTO: Ilustracija)

16.06.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 2573

Zdrav život uvjetovan je prvenstveno zdravom prehranom i rekreacijom, što zbog životnog tempa, poslovnih i drugih obaveza mnogi često zanemaruju. Upravo na ovaj bitan segment u svačijem životu cilj je upozoriti akcijom "Dan zdravlja, rekreacije i zdrave prehrane u Lipiku" koju danas (nedjelja, 16. lipnja) organizira Turistička zajednica grada Lipika. Cjelodnevna manifestacija već je počela u 11 sati prezentacijom zdravih proizvoda, sokova i rukotvorina u Aleji kestenova kod Lječilišta Lipik.

Za podne najavljen je "buvljak" rabljene biciklističke opreme i dijelova bicikala, a u 14 sati počinje rekreacija na otvorenom za djecu i roditelje. Najavljene su igre: stolni tenis, badminton, mini rukomet, odbojka, tenis, streličarstvo, rekreacijsko jahanje i vožnje u kočiji. Stručno vodstvo vodit će i rekreacijske vježbe.

Biciklijada "stazom lipicanaca i kune" počet će u 15 sati, a vozit će se do jezera. Od 15,30 do 18 sati posjetitelji će se moći besplatno okupati u bazenu s termalnom vodom, a od 16 do 17,30 najavljena je relaksacija u mramornim kupkama po promotivnim cijenama.


Bit će i gastronomska ponuda zdrave hrane, tako je najavljena pečena riba također po promotivnim cijenama, a od 17 do 18 sati vježbe aerobika i zumbe. Za kraj, u 18,30 počinje zabavni program uz nastup mažoretkinja, pjevača, folklora i KUD-a Posavec.


Sve u svemu, vrlo zanimljiv, raznovrstan i bogat program najavljen je za danas u Lipiku. Svi koji su u mogućnosti, imaju dobar razlog da izađu sa svojom obitelji i prošeću do Aleje kestenova na prezentaciju rekreacije i zdrave prehrane. Spojite ugodno s korisnim!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI